15 vacature(s) gevonden Rotterdam Uiterlijke Verzorging

Op zoek naar een leuke startersfunctie in Rotterdam?

Uiterlijke verzorging echt iets voor jou? Kom dan aan de slag in de sector Uiterlijke verzorging in Rotterdam! Er zijn veel mogelijkheden binnen deze sector.  Bedrijven waar je aan moet denken zijn stylingbureaus, modelbureaus en kapsalons.

Niveau

Er zijn startersfuncties beschikbaar voor MBO, HBO en WO afgestudeerden. Welke functies er zijn kan verschillen per bedrijf, wat zij zoeken en wat jij wilt. Je hebt functies als bijvoorbeeld stylist, kapper en verschillende leidinggevende functies. Het is belangrijk dat je kijkt wat er past bij de opleiding die jij heb afgerond.

Een startersfunctie is ideaal om ervaring op te doen binnen het vakgebied waar je in hebt gestudeerd. De ervaringen die je als starter opdoet kunnen je helpen bij de rest van je loopbaan. Bij een startersfunctie is het belangrijk dat je bij een bedrijf komt waar jij ook veel kan leren zodat je een goede opstart heb voor je latere loopbaan.

Ook is het belangrijk dat je representatief bent en de klanten met een goed gevoel de deur uit laat gaan. Ga je aan de slag bij een stylingbureau is het belangrijk dat je goed kijkt wat de opdrachtgever wilt en jij daarmee aan de slag gat zodat de opdrachtgever tevreden is.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om een startersfunctie in Rotterdam te hebben en heb jij affiniteit met Uiterlijke verzorging? Schrijf je dan snel in op StudentenVacature!