37 vacature(s) gevonden Utrecht Consultancy

Zoek jij startersfunctie in de Consultancy sector?

Er zijn in Utrecht verschillende mogelijkheden om als starter te werken binnen de Consultancy sector. Er zijn soms bijvoorbeeld functies beschikbaar als adviseur. De meeste startersfuncties zijn van 24 uur tot 40 uur per week.

Adviseur

Je geeft als adviseur advies aan klanten of je bent een aanspreekpunt van een bedrijf. Het is daarom  belangrijk dat je goed kan luisteren en geduld hebt. Daarnaast zul je een passend advies moeten geven aan diegene die daar om vraagt.

Het is een pré als je al eerder ervaring hebt opgedaan  in de consultancy sector. De ervaring die je opdoet als starter neem je bij de rest van loopbaan mee. Het is een ideale manier om relevante ervaring op te doen in een interessante sector.

Het is belangrijk in deze sector dat je enige affiniteit hebt met de Consultancy sector. Het is logisch dat er verwacht wordt van de starter dat hij of zij gemotiveerd is binnen het vakgebied.

Inschrijven

Lijkt het jou wat om in de Consultancy sector te gaan werken als starter? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de nieuwste vacatures binnen de Consultancy sector in Utrecht. Wie weet heb jij binnenkort een toffe startersfunctie in de Consultancy sector.