26 vacature(s) gevonden Utrecht Marketing

Op zoek naar een startersfunctie in de omgeving van Utrecht?

Veel studenten en starters willen graag werken in de marketing sector. Het is een populaire sector waar ook veel vraag naar studenten en starters is. Online marketing, SEO en social media zijn tegenwoordig grote onderdelen van marketing. Op StudentenVacature vind je de nieuwste vacatures binnen de Marketing sector in de omgeving van Utrecht.

Werkzaamheden

Qua werkzaamheden kun je denken aan SEO, social media en andere marketing werkzaamheden. SEO en social media is een groot onderdeel geworden van marketing en het is een ideale manier om te leren hoe marketing in elkaar zit. De ervaring die je opdoet tijdens je startersfunctie kun je bijvoorbeeld ook gebruiken voor je eigen bedrijf of eventueel in de toekomst tijdens je loopbaan.

Bedrijven zijn op zoek naar MBO, HBO en WO starters. Voor sommige functies wordt er gevraagd om een MBO starter en voor een andere functie HBO. Bekijk de verschillende vacatures en kijk welke vacatures het beste bij jou passen als starter.

Schrijf je in op SV

Lijkt het jou leuk om in de omgeving van Utrecht een startersfunctie te hebben? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures in de Marketing sector.