22 vacature(s) gevonden Utrecht Onderwijs en Wetenschap

Op zoek naar een startersfunctie in de omgeving van Utrecht?

Binnen de Onderwijs en Wetenschap sector zijn er meerdere mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld in het onderwijs aan de slag. Dat is een interessante manier om ervaring op te doen in de sector waar je als het goed is in wilt gaan werken. Binnen Utrecht zijn er meerdere bedrijven.

Je kunt binnen deze sector onder andere aan de slag als onderwijsassistent. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen deze sector als starter. Je kunt ook aan de slag als bijvoorbeeld een onderzoeksassistent of bij een onderzoeksbureau binnen een school.

Opleidingen

Qua opleidingen binnen deze sector kun je denken aan PABO, ALO en andere onderwijsopleidingen in de omgeving van Utrecht. Het kan zijn dat je een sportopleiding hebt gevolgd, dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld als gym docent aan de slag te gaan.

De meeste starterbedrijven geven je de mogelijkheid om kennis van je opleiding in de praktijk toe te passen. De ervaring die je opdoet als starter in de Onderwijs en Wetenschap sector neem je mee voor de rest van je loopbaan.

Schrijf je in

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures binnen de Onderwijs en Wetenschap sector. Upload je motivatie en CV en wie weet heb jij binnenkort een startersfunctie in Utrecht.