27 vacature(s) gevonden Utrecht Projectmanagement

Zoek jij een startersfunctie in de omgeving van Utrecht?

In de Projectmanagement sector zijn meerdere mogelijkheden. Op StudentenVacature staan verschillende vacatures voor starters en studenten. Het voordeel van een startersfunctie is dat je ervaring op doet in de sector waar je graag in wilt werken.

Mogelijkheden binnen de Projectmanagement sector

In Utrecht binnen deze sector kun je bijvoorbeeld aan de slag als planner of zelfs assistent van de projectmanager binnen het bedrijf. Er wordt wel verwacht van de starter dat hij of zij enige ervaring heeft binnen deze sector. Zeker als het gaat om een functie waar specifieke vakkennis voor nodig is.

Opleiding

Qua opleidingen zijn er startersfuncties op MBO, HBO en WO niveau in de omgeving van Utrecht.
De opleidingen binnen deze sector zijn bijvoorbeeld Projectmanagement op MBO en HBO niveau of Management Bedrijfsprocessen op WO niveau.

Er zijn veel bedrijven in de Projectmanagement sector die staan te springen om gemotiveerde starters binnen de Projectmanagement sector.

Lijkt het jou wat om in deze sector aan de slag te gaan?

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures in de omgeving van Utrecht. Vergeet niet je CV en motivatie te uploaden. Wie weet heb jij binnenkort een toffe startersfunctie in de omgeving van Utrecht.