31 vacature(s) gevonden Utrecht Promotiewerk

Lijkt het jou tof om in de Promotiewerk sector een startersfunctie te hebben?

Op StudentenVacature staan elke week nieuwe vacatures online. Ook vacatures binnen de Promotiewerk sector in de omgeving van Utrecht. Functies waar je aan kunt denken binnen deze sector zijn bijvoorbeeld promotiemedewerker of meer een leidinggevende rol binnen het bedrijf. Veel bedrijven zoeken starters omdat zij flexibel inzetbaar zijn en de nieuwste kennis op de markt hebben.

Eisen

De eisen binnen deze sector verschillen per bedrijf. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met promotiewerk en bijvoorbeeld marketing. Binnen deze sector is het belangrijk dat je sociaal sterk  bent en passie hebt voor het promotie en marketingvak. Dit kan betekenen dat je affiniteit hebt met het vak of dat je al eerder ervaring hebt opgedaan door middel van bijvoorbeeld een bijbaan.

Opleiding

Opleidingen die aansluiten op deze sector zijn bijvoorbeeld Marketing en Communicatie en Communication & Media Design (CMD). Maar er zijn meerdere mogelijkheden qua opleidingen voor starters binnen deze sector.

Inschrijven op StudentenVacature

Lijkt het jou interessant om in deze sector te gaan werken? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures binnen Promotiewerk in Utrecht. Wie weet heb jij binnenkort een toffe startersfunctie!