31 vacature(s) gevonden Zwolle Administratief

Zoek jij een startersfunctie in Zwolle?

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie in de sector Administratief in Zwolle? In Zwolle zijn er genoeg organisaties die op zoek zijn naar jonge talenten. Zij zoeken juist naar jou, omdat jij nieuwe kennis tot jouw beschikking hebt. Vaak weet jij ook veel af van systemen dus als starters kun jij een grote pre hebben. Op Studentenvacature helpen wij jou aan een startersfunctie!

Waarom een startersfunctie?

Wanneer jij bent afgestudeerd is het misschien tijd voor een baan. Met een startersfunctie zet jij een goede stap in jouw carrière. Jij zult veel nieuwe dingen leren, jij kunt je specialiseren en vaak geven opdrachtgevers jou de mogelijkheid om door te groeien. Daarnaast ontmoet jij nieuwe mensen en dit is goed voor jouw netwerk. Bovendien kun jij er een flink salaris mee verdienen. Bekijk goed bij wat voor bedrijf je graag wilt werken als starter, want een groot deel van jouw tijd zul jij hier moeten werken.

Werkzaamheden

Voor een startersfunctie in Zwolle in de administratie sector kun jij bijna bij ieder bedrijf terecht. Jouw taken bestaan uit administratieve werkzaamheden zoals gegevens controleren, gegevens in bestand zetten en archiveren. De werkzaamheden die je uitvoert verschillen per bedrijf.

Opleiding

Om in aanmerking te komen voor startersfunctie in Zwolle moet jij de juiste vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten bezitten. Jij hebt een pre wanneer jij een opleiding hebt gevolgd zoals als Administratief Medewerker (MBO), Bedrijfsadministratie (HBO) of een soortgelijke opleiding. Daarnaast is ervaring ook een grote pre. In deze sector is het belangrijk dat jij nauwkeurig kunt werken, klantvriendelijk en sociaal- en communicatief vaardig bent.

Solliciteer!

Dus heb jij de juiste kwaliteiten in huis, de juiste opleiding gevolgd of bent jij gewoon razend enthousiast om in deze sector aan de slag te gaan? Bekijk dan ons aanbod op Studentenvacature en solliciteer!