12 vacature(s) gevonden Zwolle Consultancy

Startersfunctie in Zwolle?

Ben jij op zoek naar een startersfunctie in Zwolle voor de consultancy sector? Wij willen jou helpen met zoeken! Op Studentenvacature staat dagelijks een nieuw aanbod van vacatures online, ook voor deze sector. Met een startersfunctie zul jij veel nieuwe dingen leren. Veel opdrachtgevers geven jou ook de mogelijkheid om je te specialiseren en door te groeien. Bovendien zul jij veel nieuwe mensen ontmoeten en kun jij een flink salaris verdienen.

Wat doet een consultant?

Wanneer jij in aanmerking komt voor een startersfunctie in Zwolle voor de consultancy sector dan zul jij aan de slag gaan als consultant. Een consultant analyseert de problemen of vraagstukken binnen een bedrijf en gaat hier een advies over uitbrengen. Jij zult samen met jou klant de situatie bekijken waardoor jij tot een advies kunt komen. Jij zult vooral samenwerken met jouw klant. Dit betekent dat jij flexibel moet zijn, sociaal- en communicatief vaardig en dat jij een analytisch en probleemoplossend vermogen hebt.

Opleiding

Om een goed advies uit te kunnen brengen, moet jij wel verstand van zaken hebben. Jij moet dus genoeg kennis tot jouw beschikking hebben. Daarom heb jij een pre wanneer jij een specifieke opleiding hebt gevolgd, bijvoorbeeld Bedrijfskunde en het liefst een specialisatie daarvan. In bedrijven kom je allerlei verschillende afdelingen tegen. Zo kun je een advies uitbrengen over marketing, organisatiekunde, personeelsbeleid, strategie, processen, logistiek etc. De opleiding die geschikt is hangt dus vooral af van de functie waar jij voor solliciteert. Heb jij nou niet de juiste opleiding gevolgd? Eerdere ervaring is ook een grote pre en jouw persoonlijke kwaliteiten tellen ook mee.

Solliciteer!

Dus wil jij graag een startersfunctie is Zwolle voor de consultancy sector? Ga dan naar Studentenvacature.nl en solliciteer op een van onze vacatures!