Vakantiebaan nodig?
Met de (zomer)vakantie voor de deur heb je als student vast extra tijd over om extra geld te verdienen. Op StudentenVacature.nl kan je vele goedbetaalde vakantiebanen vinden in jouw regio. Leuke en aansprekende vakantiebanen op MBO, HBO en WO niveau die alleen in de vakantie beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld seizoenswerk en banen die vrijkomen bij bedrijven waarvan het personeel op vakantie is.

Vakantiebaan fulltime of parttime
Je hebt al een vakantiebaan van 0 uur tot 40 uur (fulltime) per week en ook voor in de avonduren en weekenden zijn er voldoende mogelijkheden om te werken.

Vakantiebaan functies
Wij hebben functie’s beschikbaar uit diverse branches, van fysiek werk tot horeca functies en van promotie werk tot aan werk in de kinderopvang. Voor bepaalde functies heb je wel specifieke diploma’s nodig om te kunnen voldoen aan de gestelde eisen zoals een bijbaan in de kinderopvang waar je een opleiding SPW, SPH of Pabo etc. nodig hebt.

Aansprekende bedrijven
Op StudentenVacature.nl vind je bijbanen bij grote aansprekende nationale en internationale bedrijven zoals Hotel Okura Amsterdam, VNU, Cordaan, Aristo accommodaties, Hutten en Spa Zuiver.
Schrijf je nu , met enkele simpele stappen, gratis in op StudentenVacature.nl en reageer op die vakantiebaan die je altijd al wilde hebben voordat deze niet meer beschikbaar is.