11 vacature(s) gevonden Amsterdam Algemeen Management

Op zoek naar vakantiewerk in de sector Algemeen management?

Zoek jij vakantiewerk in de sector Algemeen Management? Dan zit je goed bij StudentenVacature.nl! Wij hebben namelijk  een breed aanbod aan vacatures in deze sector. Hier vind je regelmatig nieuwe vacatures.

Tijdens de vakantiedagen zijn veel medewerkers binnen het bedrijf weg en voor hen is tijdelijk vervanging nodig. Je zult dan ook veel beschikbaar parttime werk vinden rondom de vakanties. Houd StudentenVacature.nl in deze periodes daarom goed in de gaten!

 

Werkzaamheden en eigenschappen

Wanneer je aan de slag gaat met een vakantiebaantje in de sector Algemeen Management, zul je vooral ondersteunende werkzaamheden uitvoeren. Vaak  zul je dit doen in de functie van assistent of administratief medewerker. Als management assistent zul jij voornamelijk telefonisch contact hebben met klanten, en de agenda beheren. Ook zul je vergaderingen en andere activiteiten organiseren en correspondenties afhandelen. Als administratief medewerker zul je je met name bezig gaan houden met administratief werk dat is blijven liggen.

De werkzaamheden die je tijdens een vakantiebaan in de sector Algemeen Management zult gaan uitvoeren, zijn dus erg divers. De eigenschappen die je nodig hebt om in aanmerking te komen voor vakantiewerk in deze sector verschillen dan ook per functie. Over het algemeen is het voor dit soort functies wel belangrijk dat je communicatief sterk bent. Ook dien je goed zelfstandig en nauwkeurig te kunnen werken. Ervaring in dit soort functies is sowieso een grote pre. Het is echter beslist geen vereiste.

 

Schrijf je nu in op StudentenVacature.nl!

Lijkt het jou wel wat om in je vakantie aan de slag te gaan in Amsterdam in de sector Algemeen Management? Op StudentenVacature.nl vind je de nieuwste vacatures. Schrijf je in, vind een vacature die perfect bij je past, en solliciteer direct! Misschien ga jij dan binnenkort wel werken in de sector Algemeen Management!