7 vacature(s) gevonden Amsterdam Uiterlijke Verzorging

Op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam?

Op StudentenVacature vind je een breed aanbod aan vacatures voor verschillende sectoren. Een van die sectoren is Uiterlijke verzorging.  Vakantiewerk binnen deze sector is vaak model of stylist. Als model ga je samen met het bedrijf waarbij je werkt materiaal creëren die zij kunnen gebruiken voor een promotie, website of andere uitingen. Als stylist ga je modellen stileren en zorgen dat zij er op hun best uitzien.

Mogelijkheden

Er zijn in Amsterdam veel bureaus die op zoek zijn naar modellen en stylisten.  Voor een stylist is het belangrijk dat je een opleiding volgt richting Uiterlijke verzorging op MBO of HBO niveau. Je krijgt met dit vakantie baantje in deze sector de kans om de dingen die je tijdens je opleiding hebt geleerd toe te passen in de praktijk als parttime stylist. Daarnaast doe je werkervaring op in het vakgebied waar je waarschijnlijk later in terecht komt. Het is een goede manier om relevante werkervaring op te doen.

De branche uiterlijke verzorging is een kleinere branche en het aantal vacatures ligt ook een stuk lager dan in de grotere branches. Het is daarom belangrijk om de website van StudentenVacature.nl goed in de gaten te houden voor als er nieuwe vacatures uit deze branche worden geplaatst.

CV

Een bijbaan in de uiterlijke verzorging branche staat goed op je CV. Als je na je opleiding op zoek gaat naar een baan dan is het een groot voordeel als je al werkervaring hebt opgedaan. Die werkervaring kan de doorslag geven. Het is dus belangrijk dat je werkervaring hebt!

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om in Amsterdam aan de slag te gaan binnen de Uiterlijke verzorging branche? Solliciteer vandaag nog op StudentenVacature en wie weet kan jij binnenkort aan de slag.