12 vacature(s) gevonden Rotterdam Onderwijs en Wetenschap

Op zoek naar vakantiewerk in Rotterdam ?

Sommige studenten zijn op zoek naar een vakantiewerk in het onderwijs of de wetenschap. Mocht je de sector van onderwijs en wetenschap interessant vinden om in te werken. Dan zijn er zeker mogelijkheden in deze sector in Rotterdam.

Vakantiewerk

Je kunt als onderzoekassistent aan het werk gaan bij een onderzoeksbureau of bij een universiteit zelf. Dat is de richting van wetenschap. Vakantiewerk in het onderwijs gaat lastig worden omdat alle scholen in de vakantie vrij zijn.

Opleiding

Als je onderzoek wil gaan doen, is vaak een WO opleiding en statistiek kennis een vereiste.  Mocht je een opleiding zoals de PABO, ALO of soortgelijk volgen of afgerond hebben en je wilt graag ervaring opdoen kun je het beste een bijbaan nemen naast je studie dan zijn er meer mogelijkheden voor een bijbaan in het onderwijs dan dat er in de vakantie zijn. Je kunt dan parttime aan de slag als gym docent of les geven aan een kleuterklas. Soms staan er ook bijbanen online als onderwijsassistent, hiervoor is ook een specifieke vooropleiding nodig.

Vakantiewerk in de onderwijs en wetenschap sector in Rotterdam zijn vaak niet wekelijks online, maar als je aangeeft hierin geïnteresseerd te zijn, krijg je direct de nieuwe vacatures in je mail voor deze branche.

Inschrijven

Wil jij aan de slag in de sector onderwijs en wetenschap schrijf je dan nu in op studentenvacature en krijg als eerste de nieuwste vacatures binnen!