13 vacature(s) gevonden Rotterdam Projectmanagement

Ben jij op zoek naar uitdagend vakantiewerk in Rotterdam?

StudentenVacature heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de projectmanagement sector in Rotterdam. Wil jij deze vakantie ervaring opdoen met projectmanagement en ook nog wat verdienen? Dan zit je hier goed!

In de sector van projectmanagement kun je onder andere aan de slag als planner of assistent projectmanager in Rotterdam. Je taken zullen aansluiten bij die van een projectmanager:  ondersteunen van doelstellingen opzetten en afspraken maken, ondersteunen van projectontwerp, ondersteunen van de start van het project en het ondersteunen en beheren van het project.

Functies

Voor een functie in de projectmanagement branche word vaak gevraagd om een student. Daarnaast is het een groot voordeel als je een opleiding richting projectmanagement doet. De opleidingen: Projectmanagement (MBO),  Projectmanagement (HBO) en Management Bedrijfsprocessen (WO) zullen goed van pas komen bij een baantje binnen deze branche. Doe je geen opleiding in de richting van Projectmanagement dan moet je kunnen aantonen dat je alsnog geschikt bent voor zo’n functie door middel van werkervaring of cursussen.

Karaktereigenschappen die van belang zijn bij een functie in Projectmanagement zijn: communicatief sterk, affiniteit met administratie, goede planner en sociaal vaardig.

Schrijf je in!

Dus wil jij graag vakantiewerk in de Projectmanagement branche in Rotterdam gaan doen? Schrijf je in op StudentenVacature.nl en bekijk het aanbod aan vacatures.