25 vacature(s) gevonden Rotterdam Promotiewerk

Op zoek naar het leukste vakantiewerk in Rotterdam?

Rotterdam heeft vele beurzen en evenementen elk jaar en vooral in vakanties. Daarvoor zijn promotiemedewerkers nodig. Veel bedrijven willen hun product op een leuke manier op de markt zetten.

Op StudentenVacature.nl hebben wij een breed aanbod binnen de Promotiewerk branche. Promotiewerk heeft vele voordelen voor een student. Het is flexibel, het betaald goed en je werkt met medestudenten.

Werkzaamheden

Bij promotiewerk moet je denken aan het uitdelen van flyers, samples, video's laten zien, vragenlijsten laten invullen, de doelgroep aanspreken en de doelgroep informeren over een product of actie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je blikjes drinken van een nieuw merk moet uitdelen aan de festivalbezoekers of dat je flyers moet uitdelen op een beurs.

Als promotiemedewerker is het belangrijk dat je sociaal sterk bent en niet bang bent om mensen aan te spreken. Jij bent op dat moment het visite kaartje van het bedrijf het is daarom belangrijk dat je er representatief uitziet en jezelf vrolijk opstelt.

Vaardigheden

Vakantiewerk als promotiemedewerker is een leuke manier om je communicatievaardigheden te verbeteren en om je verkoop vaardigheden in de praktijk toe te passen. Als je na je studie op zoek gaat naar een baan dan is het een voordeel als je werkervaring heb. De algemene vaardigheden die je opdoet zoals je communicatie vaardigheden en verkoop vaardigheden komen altijd van pas.

Solliciteren!

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als promotiemedewerker in Rotterdam? Ga naar StudentenVacature.nl en bekijk het aanbod!