12 vacature(s) gevonden Utrecht Projectmanagement

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Utrecht?

StudentenVacature heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de projectmanagement sector in Utrecht. Lijkt het iets voor jou om in de vakantie extra ervaring op te doen met projectmanagement en ook nog lekker wat te verdienen?

In de sector van projectmanagement kun je onder andere aan de slag als planner of assistent projectmanager in Utrecht. Je taken zullen aansluiten bij die van een projectmanager:  ondersteunen van doelstellingen opzetten en afspraken maken, ondersteunen van projectontwerp, ondersteunen van de start van het project en het ondersteunen en beheren van het project.

Voor een vakantiebaan in de projectmanagement branche word vaak gevraagd om een MBO, HBO of WO student. Daarnaast is het een groot voordeel als je een opleiding richting projectmanagement doet. De opleidingen: Projectmanagement (MBO),  Projectmanagement (HBO) en Management Bedrijfsprocessen (WO) zullen goed van pas komen bij een baantje binnen deze branche. Doe je geen opleiding in de richting van Projectmanagement dan moet je kunnen aantonen dat je alsnog geschikt bent voor de bijbaan door middel van werkervaring of cursussen.

Karaktereigenschappen die van belang zijn bij een vakantiekracht in Projectmanagement zijn: communicatief sterk, affiniteit met administratie, goede planner en sociaal vaardig.

Schrijf je in!

Dus wil jij graag vakantiewerk in de Projectmanagement branche in Utrecht gaan doen? Schrijf je in op StudentenVacature.nl en bekijk het aanbod aan vacatures.