23 vacature(s) gevonden Utrecht Promotiewerk

Ben jij op zoek naar vakantiewerk in Utrecht?

Utrecht heeft vele beurzen en evenementen en vooral in vakanties. Denk maar aan de Jaarbeurs waar wekelijks wel een beurs te vinden is. Daarvoor zijn promotiemedewerkers hard nodig. Bedrijven die op beurzen staan willen hun producten op een leuke manier op de markt brengen. Als vakantiekracht kan jij werken op de beurs in Utrecht.

Werkzaamheden

Bij  vakantiewerk in de promotie moet je denken aan het uitdelen van flyers en samples, video's laten zien, vragenlijsten laten invullen, de doelgroep aanspreken en de doelgroep informeren over een product of actie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je blikjes drinken van een nieuw merk moet uitdelen aan de festivalbezoekers of dat je flyers moet uitdelen op een beurs.

Vaardigheden

Vakantiewerk als promotiemedewerker in Utrecht is een leuke manier om je communicatievaardigheden te verbeteren en om je verkoop vaardigheden in de praktijk toe te passen. Het hoeft niet direct aan te sluiten op je opleiding. De algemene vaardigheden die je opdoet zoals je communicatie vaardigheden en verkoop vaardigheden komen altijd van pas.

Als promotiemedewerker moet je sociaal sterk zijn en niet bang zijn om mensen op straat te benaderen. Jij bent op dat moment het visite kaartje van het bedrijf het is daarom belangrijk dat je er representatief uitziet.

 

Solliciteren!

Vind jij het leuk om mensen te benaderen als promotiemedewerker in Utrecht? Ga dan naar StudentenVacature.nl en bekijk het aanbod!