Elke dag vind je op StudentenVacatures nieuwe vacatures in de Zorg – Ondersteunend sector. Heb jij affiniteit met het verzorgen van mensen en doe jij een opleiding richting zorg en welzijn? Je vind hier een breed aanbod aan vacatures richting de zorg.
Een opleiding in de zorg is een pré voor veel van de functies. Het kan een goede toevoeging zijn aan de opleiding die je al volgt. Je krijgt ervaring in de praktijk en het is vaak 8 tot 16 uur in de week en dus goed te combineren met je studie.
In Eindhoven is er altijd vraag naar zorgmedewerkers en zorgverleners.

Als parttime zorgmedewerker ga je met een chauffeur op pad voor meldingen voor persoonlijke alarmering. Dit betekent dat je de mensen ondersteund en indien nodig, medische hulp inschakelt. Je zal dus niet mensen medisch hoeven te behandelen.
Voor een baan als parttime zorgmedewerker wordt er vaak gevraagd om een MBO-2 diploma richting zorg.

Opleidingen die relevant zijn bij het zoeken naar een bijbaan binnen deze sector zijn: Verpleegkunde (MBO), Zorg & Welzijn (MBO), en Verpleegkunde (HBO). Deze opleidingen geven je genoeg kennis om een bijbaan als zorgmedewerker goed te kunnen uitvoeren.

Daarnaast is het een groot voordeel als je al eerder hebt gewerkt als parttime zorgverlener bijvoorbeeld in een bejaardentehuis. Een bijbaan als zorgmedewerker geeft je de mogelijkheid om theorie die je leert tijdens je opleiding toe te passen in de praktijk. Die ervaring neem je voor de rest van je zorg loopbaan mee en dat is een groot pluspunt als je op zoek gaat naar een baan na je studie.

Dus ben jij op zoek naar een toffe bijbaan in de zorg? Solliciteer snel op StudentenVacature en wie weet kan jij binnenkort aan de slag in Eindhoven als parttime zorgmedewerker of parttime zorgverlener.