42 vacature(s) gevonden Amsterdam Administratief

Zoek jij een bijbaan in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan in de administratieve sector in de regio Amsterdam? Dan ben je bij Studentenvacature.nl aan het goede adres! Studentenvacature.nl heeft namelijk een groot aanbod aan banen in de administratieve sector. Er zijn al vacatures vanaf 4 uur per week.

 

Taken en werkzaamheden

Als administratief medewerker kun je op verschillende afdelingen van een bedrijf geplaatst worden. Je taken kunnen bestaan uit gegevens controleren en in de computer zetten, post halen en archiveren en documenten archiveren. Naast ondersteunende functies biedt Studentenvacature.nl ook bijbanen aan als bijvoorbeeld financieel administratief medewerker. In deze functie help je de financiële afdeling bij het invoeren van gegevens, het controleren van debiteuren en crediteuren en het versturen van facturen.

 

Opleiding en werkervaring

Om in aanmerking te komen voor een bijbaan in de administratieve sector is het een voordeel als je een opleiding tot administratief medewerker volgt of hebt afgerond (minimaal mbo-niveau). Heb jij niet de juiste studie gevolgd om in aanmerking te komen voor een bijbaan in deze sector? Dan kan eerdere werkervaring je misschien helpen. Als je bijvoorbeeld een zomerbaantje hebt gehad waarbij je administratieve werkzaamheden hebt verricht, is het aan te raden om dit te benadrukken bij je sollicitatie.

 

Talenten

Bij het zoek naar een bijbaan is het belangrijk dat je je talenten laat zien. Ben jij heel goed met cijfertjes en werk jij altijd erg nauwkeurig? Dan is dit een groot voordeel als je gaat solliciteren voor een bijbaan in de administratieve sector in Amsterdam. Het is namelijk belangrijk dat alles zeer secuur genoteerd wordt en dat je geen fouten maakt. Daarom kom jij eerder in aanmerking voor een bijbaan in deze sector als je precies werkt.

 

Solliciteer!

Dus, volg jij de juiste studie, of beschik jij over de juiste kwaliteiten voor een bijbaan in de administratieve sector in Amsterdam? Solliciteer dan nu op een van onze bijbanen in Amsterdam!

Schrijf je hier gratis in om direct te kunnen solliciteren op al onze vacatures!