Algemene voorwaarden, privacy protocol en disclaimer

StudentenVacature.nl is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau B.V. en  XL Online Media. StudentenVacature.nl besteedt bij het verzamelen van informatie op de website veel aandacht aan de juistheid en volledigheid van deze informatie. StudentenVacature.nl kan geen garantie geven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100% actueel, correct en volledig is. Tevens kan geen garantie worden gegeven dat de aangeboden producten en diensten immer beschikbaar zijn en tegen dezelfde voorwaarden worden aangeboden. Het auteursrecht op de inhoud, de vormgeving, het beeld en de programmatuur van deze site komt toe aan StudentenVacature.nl. StudentenVacature.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie, waaronder maar niet beperkt tot transmissiefouten, en voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

 

Privacy statement 

StudentenVacature.nl, is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van groot belang is voor de uitvoering van haar bedrijfsvoering. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. In ons privacy statement is meer informatie hierover te vinden.

 

Links

Op de website treft je een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze sites met zorg zijn geselecteerd, kan StudentenVacature.nl geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang van uw persoonsgegevens door die organisaties. Lees hiervoor, indien aanwezig, het privacy statement van de website die je bezoekt.

 

Wijzigingen

StudentenVacature.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de algemene voorwaarden en het privacy statement. Controleer deze daarom regelmatig.

 

StudentenVacature.nl

StudentenVacature.nl is een product van XL Studenten Uitzendbureau B.V. en XL Online Media. Tel: 020-7073955.