104 vacature(s) gevonden Amsterdam Callcenter - Customer Service

Op zoek  naar een uitdagende bijbaan in Amsterdam?

Het aantal bijbanen in de sector Callcenter en Customer Service in Amsterdam is groot. Er zijn veel bedrijven in Amsterdam en omgeving gevestigd die allemaal een eigen klantenservice of salescenter hebben. Als jij op zoek bent naar een bijbaan in deze sector in Amsterdam, dan ga je die op Studentenvacature.nl zeker vinden.

 

Callcenter

Veel callcenter functies zijn ideaal te combineren met een studie, omdat je zelf je tijd kunt inplannen. Daarnaast zijn veel callcenters ook in de avonduren open, waardoor jij na je colleges ook kunt werken. Voor veel callcenter functies wordt bel-ervaring gevraagd, maar bij sommige bedrijven kun je ook aan de slag zonder commerciële ervaring. Beschik jij over een sterke overtuigingskracht en ben je graag aan het woord? Dan ben jij misschien wel geschikt om te werken in een callcenter.

Op Studentenvacature.nl staan vacatures voor zowel inbound als outbound bellen. Bij inbound bellen, belt de klant jou of bel jij klanten die aan hebben gegeven interesse te hebben in een product. Jij zorgt ervoor dat de klant uiteindelijk telefonisch een aankoop doet en probeert hierbij altijd een upsell te doen. Houd jij van meer uitdaging en wil jij liever proactief bellen naar potentiële klanten? Dan past werken in een outbound callcenter wellicht beter bij jou.

 

Customer service

Naast bijbanen in callcenters, zijn er ook veel bijbanen in de customer service in Amsterdam. Bijna ieder bedrijf heeft een klantenservice om te zorgen dat klanten direct telefonisch of via de mail geholpen kunnen worden. Als jij klantvriendelijk, behulpzaam en een goede luisteraar bent, dan is een bijbaan in de customer service wat voor jou. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben, maar wel de juiste eigenschappen. Voorbeelden van eigenschappen die belangrijk zijn, zijn oplossingsgericht werken en geduldig zijn. Een bijbaan als klantenservice medewerker is bovendien ook goed te combineren met een studie, aangezien de werktijden ook in de avonden en in het weekend zijn.

 

Opleiding

Volg jij de studie hbo Customer Service Management? Dan is een bijbaan in deze sector zeer geschikt en kom je direct in aanmerking. In principe is voor de meeste bijbanen in de sector Callcenter en Customer Service in Amsterdam een bepaalde studierichting echter geen vereiste.

 

Solliciteer!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in op Studentenvacature.nl en reageer direct op alle bovenstaande vacatures!