132 vacature(s) gevonden Amsterdam Horeca - Catering - Hostess

Op zoek naar een leuke bijbaan in Amsterdam?

Elke dag staan er nieuwe vacatures op Studentenvacature.nl voor de sector Horeca - Catering - Hostess in Amsterdam. Onze aparte horeca-, evenementen- en security supportafdeling heeft veel opdrachtgevers in en rondom Amsterdam die allemaal regelmatig extra personeel zoeken. Als jij een bijbaan in de horeca zoekt, kun je deze op Studentenvacature.nl zeker vinden.

 

Banen

Bij het zoeken naar een baan in de sector Horeca - Catering - Hostess zul je onder andere de volgende vacatures tegenkomen:

  • Barmedewerker
  • Bedieningmedewerker
  • Banqueting medewerker
  • Catering medewerker
  • Spoelkeuken medewerker
  • Host(ess)

 

Werkzaamheden en ervaring

In bovenstaande functies serveer jij hapjes en drankjes aan gasten, loop je met dienbladen en verwelkom jij de gasten. Je hebt een dienstverlenende rol en voelt je hier ook prettig bij. Voor een aantal opdrachtgevers is ervaring in de horeca een vereiste. Je moet bijvoorbeeld met drie borden kunnen lopen, van een dienblad kunnen serveren of bier kunnen tappen. Voor andere opdrachtgevers is ervaring niet vereist en kun jij meteen aan de slag. Veel opdrachtgevers hebben kledingeisen; deze bestaan vaak uit een witte blouse, nette zwarte pantalon en nette zwarte schoenen. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, dan kan gevraagd worden of je deze voor je werk wilt kopen, zodat je bij nog meer opdrachtgevers kunt werken.

 

Eigenschappen 

Om in de sector Horeca - Catering - Hostess aan de slag te gaan, is het belangrijk dat je klantvriendelijk en sociaal vaardig bent. Daarnaast zoeken we mensen die hard werken en proactief en representatief zijn. In de sector Horeca - Catering - Hostess zijn veel bijbanen voor studenten beschikbaar. De werktijden zijn vaak in de avonduren en in het weekend en daarom is een bijbaan in de horeca prima te combineren met een studie.

 

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Studentenvacature.nl in Amsterdam in de horeca zijn zeer divers. Je kunt werken op rondvaartboten in de grachten van Amsterdam, bij een vijf-sterren hotel, in de Amsterdam ArenA, of bij zorginstellingen.

 

Solliciteer! 

Als je solliciteert op een van onze vacatures, kun je uitgenodigd worden voor een gesprek. Als je vervolgens de sollicitatieprocedure positief doorloopt, kun je vaak direct aan de slag gaan. Wacht dus niet langer en solliciteer nu!