31 vacature(s) gevonden Amsterdam Recreatief - Sport - Toerisme - Facility

Bijbaan gezocht in Amsterdam?

Ben jij op dit moment bezig met een opleiding in of rondom Amsterdam in de richting Recreatief - Sport - Toerisme - Facility? Studentenvacature.nl heeft elke dag nieuwe vacatures online staan in deze branche.
Binnen de branche Recreatief - Sport - Toerisme - Facility hebben wij altijd een breed aanbod aan vacatures. De functies verschillen per bedrijf en er is veel vraag naar studenten in deze sector.

Mogelijke functies

Functies die je kunt verwachten in deze sector zijn bijvoorbeeld:

  • Hockeytrainer;
  • Eventmedewerker tijdens een sportevenement;
  • Animatiebegeleider;
  • Assistent administratief medewerker bij een reisbureau.

De werkzaamheden verschillen sterk per functie. Als evenementmedewerker kan je bijvoorbeeld werken als kaartjesverkoper. Als animatiebegeleider kun je gaan werken op een camping, waar je dan het entertainment voor de campinggasten gaat verzorgen. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden binnen deze sector.

 

Opleiding

Opleidingen die een pre zijn, zijn Sport, Recreatie en Toerisme (mbo) en Sport en Bewegen (hbo). Ook andere, soortgelijke opleidingen komen goed van pas wanneer je gaat solliciteren. Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan binnen deze sector zonder direct relevante opleiding. Het is dan wel belangrijk dat je kunt aantonen dat je affiniteit hebt met sport, recreatie en toerisme. Voor de meeste vacatures wordt bovendien minimaal mbo niveau gevraagd.

 

Karaktereigenschappen

Voor een bijbaantje in de sector is het ten eerste belangrijk dat je sociaal vaardig bent. Daarnaast dien jij  organisatorisch sterk en stressbestendig te zijn. Bovendien ben jij vaak het gezicht van een bedrijf en daarom zul je ook representatief voor de dag moeten komen.

 

Waarom een bijbaan in deze sector?

Een bijbaan in de sector Recreatief - Sport - Toerisme - Facility is een goede aanvulling voor op je cv. Daarnaast kan het je helpen als je bent afgestudeerd en gaat solliciteren voor een baan. De extra werkervaring die je hebt opgedaan tijdens je bijbaan is interessant voor je toekomstige werkgevers.

 

Solliciteer!

Dus, wil jij graag aan het werk in de branche Recreatief - Sport - Toerisme - Facility? Houd de vacatures op Studentenvacature.nl dan goed in de gaten en solliciteer!  Wie weet ga jij binnenkort wel aan het werk binnen deze branche!