27 vacature(s) gevonden Amsterdam Transport - Chauffeur - Koerier

Bijbaan gezocht in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de omgeving van Amsterdam? Elke dag staan er nieuwe vacatures online op Studentenvacature.nl. De bijbanen in de sector Transport - Chauffeur - Koerier  zijn  vaak goed te combineren is met je studie. Vele studenten zijn je al voor gegaan.

 

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden in de sector Transport - Chauffeur - Koerier. Je kunt bijvoorbeeld als chauffeur bij een postbedrijf in Amsterdam werken maar er zijn ook bedrijven die mensen zoeken die auto's of busjes willen verplaatsen. Daarnaast kun je pakketjes bezorgen als koerier.

 

Werkzaamheden

In Amsterdam zijn veel verschillende bedrijven die op zoek zijn naar chauffeurs en koeriers.
De werkzaamheden als chauffeur en koerier zullen variëren van: pakketten ophalen, pakketten bezorgen, auto's en bussen ophalen en deze afleveren.

 

Om parttime chauffeur te worden is het belangrijk dat je een rijbewijs en voldoende rijervaring hebt. Je zult gaan rijden in en rondom Amsterdam. Je werktijden zijn vaak flexibel en bespreekbaar met de opdrachtgever.

 

Eigenschappen

Als chauffeur en koerier is het belangrijk dat je stressbestendig, fysiek fit en zelfstandig bent. Je zult soms zwaar materiaal moeten tillen en je bent vaak alleen aan het werk. Je werkt meestal aan de hand van een schema of bloktijden. Dit betekent dat je voor een bepaalde tijd de spullen afgeleverd moet hebben.

 

Werkervaring

Een bijbaan als chauffeur of koerier zal voor de meeste studenten niet direct matchen met hun opleiding. Toch is het een uitstekende manier om wat werkervaring op te doen. Je leert namelijk goed werken onder tijdsdruk. Dat is een kwaliteit die bij veel banen belangrijk is.

 

Solliciteer!

Dus, ben jij in het bezit van een rijbewijs en zoek je een uitdagende, flexibele bijbaan in Amsterdam? Op Studentenvacature.nl staan elke dag nieuwe vacatures voor bijbanen als chauffeur en koerier. Solliciteer vandaag nog op een van bovenstaande vacatures en wie weet kan jij binnenkort al aan de slag!