35 vacature(s) gevonden Amsterdam Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel

Bijbaan gezocht in Amsterdam?

Ben jij een student, woon je in de omgeving van Amsterdam en wil jij graag een bijbaan in de sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel? Op Studentenvacature.nl vind je elke week nieuwe vacatures.

 

Een bijbaan naast je studie is een goede manier om je cv op te bouwen. Het geeft je de kans om aan de slag te gaan binnen het vakgebied waar je uiteindelijk terecht wilt komen.

 

Het werk

Binnen de sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel hebben wij regelmatig verschillende vacatures. Functies die je kunt uitoefenen zijn:

  • Verkoopmedewerker: Als verkoopmedewerker help je klanten bij het uitzoeken van hun producten. Ook verricht je kassawerkzaamheden en houd je de winkel waar je werkt schoon. Je bent het gezicht van de winkel, dus het is belangrijk dat je representatief bent. Ook dien je communicatief sterk en sociaal vaardig te zijn.
  • Orderpicker of logistiek medewerker: Als orderpicker of logistiek medewerker ga je vaak werken in het magazijn van een groothandel. In deze functies pak je goederen in en uit, en maak je pakketjes klaar voor verzending. Voor dit soort werk is het vaak belangrijk dat je fysiek sterk bent.

De werkzaamheden zijn daarnaast vaak afhankelijk van het soort bedrijf waar je werkt.  Er is in ieder geval keuze genoeg.

 

Welke opleiding heb je nodig?

Het is altijd fijn als jouw opleiding aansluit bij de vacature waarvoor je solliciteert. Opleidingen die aansluiten bij een bijbaan in de sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel zijn:

  • Verkoper Detailhandel (mbo);
  • Ondernemer Detailhandel (mbo);
  • Internationale Groothandel (mbo);
  • Commerciële Economie (hbo);
  • Small Business and Retail management (hbo).

 

Mocht je geen aansluitende opleiding doen, dan is het een pre als jij al werkervaring hebt binnen de sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel. Mocht je al ervaring hebben, dan is het zeker aan te raden om dit op je cv te zetten!

 

Solliciteer! 

Spreekt een van de bovenstaande vacatures jou aan? Schrijf je dan in op Studentenvacature.nl en solliciteer direct! Wie weet kan jij binnenkort al aan de slag in de sector Winkelwerk - Retail - Detailhandel - Groothandel!