11 vacature(s) gevonden Rotterdam Artistiek - Creatief - Ambachtelijk

Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Studeer jij in Rotterdam en ben jij op zoek naar een bijbaan in de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector? StudentenVacature.nl heeft elke dag nieuwe vacatures online staan. Deze bijbanen zijn ideaal te combineren met een studie.

 

Functies

Er zijn verschillende functies beschikbaar in de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector. Je kunt aan de slag gaan als werkvoorbereider, tekenaar, animator of metaalbewerker. De meeste functies zijn parttime en fulltime beschikbaar. De taak van de werkvoorbereider is werkinstructies maken voor productiemedewerker, het regelen van de benodigde materialen en controleren van tekeningen. Als tekenaar is het mogelijk dat je bouwtekeningen of tekeningen voor metaalbewerkers maakt. Je kunt in de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector elke kant op.

 

Opleidingen

Opleidingen die een pre zijn binnen deze sector: Grafisch Lyceum, Economie of een opleiding richting kunst of cultuur. Voor sommige functies zal je jouw werk moeten laten zien aan de hand van een portfolio. Volg je geen gerelateerde opleiding dan is het belangrijk dat je jouw werkervaring kan aantonen. Een bijbaan naast je studie is een goede manier om na je studie meer kans te hebben op een baan. Veel werkgevers kijken naar de werkervaring die je hebt opgedaan en er wordt ook vaak gevraagd om werkervaring in de vacature. Daarnaast krijg je bij een bijbaan de kans om je kennis van je opleiding toe te passen in de praktijk.

 

Solliciteer!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Rotterdam binnen de Artistiek - Creatief - Ambachtelijk sector? Bekijk het aanbod op de website en solliciteer op de vacatures! Volg jij op dit moment een opleiding binnen deze sector en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan voor naast je studie? Upload vandaag nog jouw cv en motivatiebrief op Studentenvacature.nl en wie weet zien wij jou binnenkort op kantoor voor een sollicitatiegesprek.