30 vacature(s) gevonden Rotterdam Horeca - Catering - Hostess

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

Op StudentenVacature vind je elke dag nieuwe vacatures in de Horeca - Catering - Hostess sector in Rotterdam. Bijbanen in de horeca, catering en hostess sector zijn erg populair onder studenten en er is ook veel vraag naar in en rondom Rotterdam. Mocht jij een bijbaan zoeken in de Horeca - Catering - Hostess sector dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres.

 

Werkzaamheden 

Bij horeca kun je denken aan verschillende functies: bedieningsmedewerkers, barmedewerkers, banqueting medewerkers, catering medewerkers, host(ess) en spoelkeuken medewerkers. De taken die je krijgt verschillen per functie. Je hebt een dienstverlenende rol en voelt je hier ook prettig bij. Voor een aantal opdrachtgevers is ervaring in de horeca een vereiste. Je moet met drie borden kunnen lopen, vanaf een dienblad kunnen serveren en bijvoorbeeld bier kunnen tappen. Voor andere opdrachtgevers is ervaring geen vereiste en kun jij direct aan de slag. Veel opdrachtgevers hebben kledingeisen; vaak is dit een witte blouse, nette zwarte pantalon en nette zwarte schoenen. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, dan kan gevraagd worden of je deze voor je werk wil kopen, zodat je bij nog meer opdrachtgevers kunt werken.

 

Opdrachtgevers 

De opdrachtgevers in Rotterdam zijn erg divers en het is belangrijk dat je kijkt bij wat voor bedrijf je wilt werken. Bij de ene opdrachtgever zul je in pak moeten komen en bij andere is "casual" voldoende. Een bijbaan in de Horeca - Catering - Hostess sector in Rotterdam is een leuke manier om extra geld naast je studie te verdienen. Je werkt voornamelijk met leeftijdsgenoten en de ervaring die je opdoet is altijd mooi meegenomen. De tijden zijn vaak flexibel en het is daarom ook een ideale sector om een bijbaan in te hebben.

 

Eigenschappen

Eigenschappen die nodig zijn om in deze sector aan de slag te gaan zijn klantvriendelijk, sociaal vaardig, representatief, proactief, harde werker, collegiaal en communicatief vaardig. De bijbanen zijn goed te combineren met een studie doordat de werktijden vaak in de avonduren en in het weekend zijn.

 

Solliciteer!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer vandaag nog op StudentenVacature!