Een bijbaan in de E-Commerce sector in Rotterdam?

StudentenVacature heeft elke dag nieuwe vacatures voor bijbanen in Rotterdam binnen de ICT: Internet - E-Commerce sector. De meeste bijbanen zijn 8 tot 16 uur per week en prima te combineren met je studie. Tegenwoordig zijn er veel ICT bedrijven in Rotterdam die op zoek zijn naar studenten die ICT werk kunnen uitvoeren. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

 

Functies

Functies die onder ICT: Internet - E-Commerce vallen zijn: parttime programmeur/developer, website beheerder en software tester. Als programmeur zul je voornamelijk programmeren. Hierbij moet je denken aan het schrijven van codes voor websites en applicaties. Als website beheerder zul je voornamelijk websites beheren. Het werk wat je moet uitvoeren verschilt per website. Voor de ene website zal je een basiskennis aan programmeertalen nodig hebben, voor de andere heb je geen kennis nodig omdat de website bijvoorbeeld WordPress is. Een software tester test nieuwe software op bugs (fouten) in het systeem. Dat betekent dat je software tests uitvoert, testplannen schrijft en analyseert welke knelpunten er zijn.

 

Opleiding

Voor een bijbaan in de ICT: Internet - E-Commerce sector is het belangrijk dat je een achtergrond in de ICT hebt. Een groot deel van de bijbanen en functies vraagt om een opleiding van minimaal hbo-niveau . Er zijn echter ook bijbanen waarvoor een ICT-gerelateerde opleiding op mbo niveau voldoende is. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen ICT-opleiding volgt, maar wel een achtergrond hebt als website ontwerper of programmeur. Misschien heb je wel een eerdere bijbaan gehad binnen deze sector of heb je gewerkt aan bepaalde projecten binnen deze branche. Het is dan belangrijk dat je kan aantonen wat jouw niveau is. Zo kan je laten zien waarom jij toch geschikt bent voor de functie.

 

Solliciteer!

Ligt jouw passie bij ICT en E-Commerce? Dan kun je vandaag nog solliciteren op één van de vele vacatures op StudentenVacature! Upload jouw cv en motivatiebrief en hopelijk zien wij jou dan binnenkort op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Wie weet heb jij dan binnenkort een uitdagende baan binnen de ICT: Internet - E-Commerce sector!