17 vacature(s) gevonden Rotterdam Promotiewerk

Ben je op zoek naar een bijbaan in Rotterdam?

In Rotterdam zijn er elk jaar veel verschillende evenementen en daar zijn promotiemedewerkers voor nodig. Er zijn veel bedrijven op zoek naar studenten die hun product kunnen promoten op deze evenementen. Op StudentenVacature vind je een breed aanbod aan vacatures binnen de Promotiewerk sector. Het voordeel van Promotiewerk is dat het goed betaald, flexibel is en je werkt met medestudenten. Een leuke tijd gegarandeerd!

De werkzaamheden die je als promotiemedewerker gaat uitvoeren zijn: flyers uitdelen, video's laten zien, vragenlijsten laten invullen, de doelgroep benaderen en informeren over een product of actie. Je gaat bijvoorbeeld blikjes drinken van een nieuw merk uitdelen en hun mening over het product vragen.

Het is belangrijk dat je sociaal vaardig bent en dat je niet bang bent om mensen te benaderen. Op het moment dat jij actief bent als promotiemedewerker ben je het gezicht van het bedrijf. Je moet daarom representatief zijn.

Voor een bijbaan  binnen deze sector heb je geen specifieke opleiding nodig. Het is een pré als je een opleiding volgt richting communicatie maar voor de meeste functies wordt hier niet specifiek om gevraagd. Het belangrijkste is dat je enthousiast, gemotiveerd bent en in de omgeving van Rotterdam woont.

 Solliciteren!

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Rotterdam binnen de Promotiewerk sector? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!