15 vacature(s) gevonden Rotterdam Recreatief - Sport - Toerisme - Facility

Zoek jij een bijbaan in Rotterdam?

Doe jij een opleiding in Rotterdam richting Recreatief - Sport - Toerisme - Facility? StudentenVacature heeft elke dag nieuwe vacatures binnen deze sector. Een bijbaan in deze sector is een leuke manier om extra geld te verdienen naast je studie. Er zijn veel mogelijkheden in Rotterdam binnen deze sector. De functies verschillen  per bedrijf en er is altijd wel vraag naar studenten.

De opleiding die je volgt kan een pré zijn binnen deze sector. Doe je bijvoorbeeld Sport, Recreatie en Toerisme (MBO) of Sport en Bewegen (HBO) dan wordt dat gezien als grote pré. Doe je een opleiding richting toerisme dan is dat ook een pré. Maar het is ook mogelijk om aan de slag te gaan binnen deze sector zonder relevante opleiding.

Functies

Functies in deze branche zijn: evenementmedewerker sport evenement, housekeeping medewerker hotel, hockey trainer, animatiebegeleider en assistent administratief medewerker bij een reisbureau. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren verschillen per functie. Kijk daarom goed wat bij jou past voordat je gaat solliciteren!

Het is belangrijk dat je een sociaal persoon bent, goed in organiseren bent, stressbestendig bent en representatief bent.

Een bijbaan binnen Recreatief - Sport - Toerisme - Facility in Rotterdam is een goede manier om werkervaring op te doen tijdens je studie. Doe je een opleiding in de richting van deze branche dan staat het ook nog eens erg goed op je CV. Als je later op zoek gaat naar een baan en je toekomstige werkgever ziet dat je al werkervaring hebt opgedaan dan is dat een groot voordeel.

Solliciteer!

Wil jij graag werken in de branche Recreatief - Sport - Toerisme - Facility in Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod.