Zoek jij een bijbaan in Rotterdam in de Technisch - Klusser - Monteur sector?

Ben jij een student in Rotterdam die graag de handen uit de mouwen steekt? Dan kun je op Studentenvacature iedere week nieuwe vacatures vinden voor een bijbaan in de sector technisch, klusser en monteur.

Bijbanen

Niet alle studenten komen in aanmerking voor een technische bijbaan of een baan als monteur, omdat hier specifieke kennis of een vooropleiding voor nodig is. Wel kun je denken aan bijbanen als klusser. Veel bedrijven vragen klus-studenten voor verschillende klusjes die gedaan moeten worden. Denk hierbij aan het assisteren bij een verbouwing, spullen verhuizen van de ene naar de andere locatie of sloop werkzaamheden. Iedere werkgever geeft verschillende taken aan studenten die gaan klussen. Op deze manier blijft het werk afwisselend en uitdagend. Om in aanmerking te komen voor een functie als klusser is het een pre als je fysiek sterk bent, proactief bent ingesteld en een groepswerker bent.

Opleiding

Er bestaan verschillende MBO monteuropleidingen, zoals monteur elektrotechnische installaties of een algemene monteuropleiding. Als je deze studie volgt, kom je in aanmerking voor een technische bijbaan of een bijbaan als assistent monteur. Heb je geen vooropleiding voor een technische bijbaan of een bijbaan als monteur? Dan kun je aan de slag als klusser. Voor de functie van klusser is geen specifieke studierichting verplicht, wel wordt er vaak minimaal MBO werk – en denkniveau gevraagd.

Solliciteer!

Solliciteer vandaag op StudentenVacature en bekijk het aanbod! Wie weet kan jij binnenkort aan de slag in Rotterdam in de Technisch - Klusser - Monteur sector!