25 vacature(s) gevonden Utrecht Administratief

Op zoek naar een administratieve bijbaan in Utrecht?

Lijkt het jou wat om aan de slag te gaan in Utrecht in de Administratief sector? Elke week staan er weer nieuwe administratieve bijbaan vacatures op StudentenVacature. Er zijn al verschillende vacatures beschikbaar vanaf 8 tot 16 uur per week. Ideaal om te combineren met een studie.

Er zijn altijd wel bijbanen beschikbaar in de Administratief sector. Veel bedrijven in Utrecht zijn op zoek naar administratief medewerkers of in ieder geval een student die bepaalde administratieve zaken kan overnemen. Elk bedrijf heeft namelijk te maken met administratieve taken.

Als administratief medewerker zul je gegevens controleren, post halen en archiveren, gegevens invoeren in een systeem, documenten archiveren en andere ondersteunende taken uitvoeren. Het is ook mogelijk om op de financiële afdeling aan de slag te gaan. Je assisteert dan op verschillende financiële vlakken.

Meestal wordt er gevraagd om een relevante MBO of HBO opleiding. Deze eisen verschillen per vacature. Kijk voordat je reageert op een vacature of de vacature wel aansluit bij jou en je opleiding. Niet alle vacatures vragen om een bepaald opleidingsniveau. Dit ligt meestal aan de kennis waar gevraagd om wordt. Sommige functies vragen om een bepaalde basiskennis en andere functies niet.

Solliciteren?

Wil jij graag aan de slag als administratief medewerker in de omgeving van Utrecht? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!