43 vacature(s) gevonden Utrecht Beurzen - evenementen

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Utrecht?

Wil jij graag aan de slag in Utrecht in de sector Beurzen - Evenementen? StudentenVacature heeft elke dag nieuwe vacatures online staan binnen deze sector. Je hebt al een bijbaan vanaf 8 tot 16 uur per week en ze zijn dus goed naast een studie te doen.

Er zijn verschillende soorten vacature beschikbaar in de Beurzen - Evenementen sector. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan als host(ess), promotiemedewerker, evenementenmedewerker en cateringmedewerker. Je zult in deze sector voornamelijk werken in restaurants, op straat of op festivals.

In Utrecht zijn elk jaar vele festivals en evenementen en er is daarom elk jaar ook weer genoeg vraag naar studenten die graag in deze sector aan de slag willen gaan. Het is een toffe manier om met leeftijdsgenoten te werken en extra geld te verdienen. Daarnaast doe je ervaring op in de praktijk en leer je omgaan met klanten en versterk je jouw communicatie vermorgen.

De meeste functies vragen om een MBO student maar dit verschilt per functie. Kijk goed welke functie goed naast je studie is uit te voeren en welke jou ook het meeste aanspreekt. De werkervaring die je op doet komt later ook weer goed van pas!

Solliciteer!

Spreekt dit jou aan en zou jij graag in Utrecht aan de slag willen binnen de Beurzen - Evenementen sector? Schrijf je snel in op StudentenVacature!