Tips ter voorbereiding op je nieuwe baan

Posted by & filed under blogs.

Binnenkort breekt er een spannende dag aan… De eerste werkdag bij je nieuwe (en misschien wel je eerste) baan! We weten allemaal hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk achter te laten… Met deze tips gaat jou dat zeker weten lukken! ° Voorbereiding is key De dag of avond voordat je eerste echte… Lees meer »

Professionele stages en vrijwilligersprojecten in het buitenland

Posted by & filed under branches, stage.

Ben jij als student geïnteresseerd in vrijwilligersprojecten of een stage in het buitenland? Dan is AIESEC de organisatie waar je moet zijn. Bij AIESEC kan jij je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen door middel van vrijwilligersprojecten of professionele stages in het buitenland.   Wie is AIESEC? AIESEC is een organisatie die gebaseerd is op het enthousiasme van een… Lees meer »

Zo gebruik je Google AdWords!

Posted by & filed under tips & trucs.

Er zijn talloze manieren om te adverteren. Je kunt kleding bedrukken, gebruik maken van social media of zelfs advertentieruimte op borden langs de weg kopen. Toch vallen veel van deze manieren vaak in het niets tegenover het adverteren met Google AdWords. Met behulp van AdWords kun je namelijk adverteren in de Google zoekmachine. Waarom dit… Lees meer »

Competenties betekenis

Posted by & filed under arbeidsmarkt, sollicitatie info.

  Een competentielijst kan een handig overzicht zijn als je meer inzicht wil krijgen in jezelf. Het lijkt misschien eenvoudig, maar toch is het voor veel mensen best lastig om te bepalen wat nou echt hun kerncompetenties zijn. En tegelijkertijd is het een vraag die in je carrière regelmatig voorbij zal komen. Bijvoorbeeld als je… Lees meer »