Zo kun je als schoolverlater zonder diploma toch een goede baan vinden

Posted by Kimberley Thomas & filed under arbeidsmarkt, sollicitatie info, tips & trucs, toekomst.

Een diploma blijft voor velen heilig, maar ook als schoolverlater zonder diploma kan je een mooie baan ambiëren. Je kan het ontbreken van een diploma namelijk op andere manieren goedmaken. Wel moet je de juiste attitudes hebben en bereid zijn om je voortdurend bij te scholen. Ook kan het helpen om via een stage ervaring… Lees meer »

Focus + Koffie: De beste studieplekken in Enschede

Posted by Dennis Kalmeijer & filed under blogs.

Loop jij nu stage of heb je binnenkort examens? Dan is een goede en vooral fijne studieplek heel belangrijk aangezien je moet goed leren of rustig aan stage werken. Wij hebben voor de mensen uit de regio Enschede opgezocht wat op dit moment de leukste studieplekken in Enschede zijn. Kom jij nou niet uit de… Lees meer »

Focus + Koffie: De beste studieplekken in Leeuwarden

Posted by Dennis Kalmeijer & filed under blogs.

Loop jij nu stage of ben je net begonnen met je examens? Dan is een goede en vooral fijne studieplek heel belangrijk aangezien je moet goed leren of rustig aan stage werken. Wij hebben voor de mensen uit de regio Leeuwarden opgezocht wat op dit moment de leukste studieplekken in Leeuwarden zijn. Kom jij nou… Lees meer »

Wat dacht je van een meditatieleraar opleiding?

Posted by Kimberley Thomas & filed under blogs.

Na je studie kun je terechtkomen in een tweestrijd. Ga je direct geld verdienen en kies je daarom voor een baan dat het hoogste inkomen oplevert? Of volg je je hart? Bij sommigen zal het samenvallen en is de studie de eerste stap op het pad naar hun droombaan. Maar er zijn natuurlijk ook studenten… Lees meer »