Werken op een festival of evenement? Solliciteren kan nu al!

Posted by & filed under blogs, sollicitatie info.

We hebben de vrieskou nog maar net achter ons gelaten, en in de afgelopen dagen konden we pas voor het eerst genieten van een heel voorzichtig zonnetje. Daardoor zouden we bijna vergeten dat vanaf aankomend weekend de grote festivals en evenementen weer van start gaan! Het festivalseizoen wordt traditioneel afgetrapt met Paaspop, in Schijndel, en… Lees meer »

3x – De allerleukste bijbanen in de sector Zorg en Welzijn

Posted by & filed under Gezondheid, sollicitatie info, studeren.

Op 12 maart start de Nationale Week van Zorg en Welzijn weer. Tijdens deze week openen zorg- en welzijnsinstellingen in heel Nederland hun deuren, en laten zij zien hoe het er op de werkvloer aan toegaat.   Doe jij een opleiding in de richting Zorg en Welzijn, zoals Social Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening… Lees meer »

Magnesium belangrijk mineraal, ook voor studenten

Posted by & filed under blogs, Gezondheid.

Magnesium is voor iedereen een belangrijk mineraal, en zeker voor studenten. Voor hen is het belangrijk om regelmatig te ontspannen. Ook is het prettig wanneer studenten zonder stress aan belangrijke opdrachten kunnen werken en examens af kunnen leggen. Magnesium helpt hierbij. Wat doet magnesium? Waaraan herken je een magnesiumtekort? En hoe vul je dit aan?… Lees meer »