Stressbestendig worden, hoe doe je dat?

Posted by & filed under blogs, Gezondheid, studeren, tips & trucs.

  Stressbestendigheid is een handige eigenschap, maar hoe word je stressbestendig? Iedereen ervaart weleens stress. Op school, thuis of op het werk. Stress is part of life. Hieronder tips die jou als student of starter tijdens stressvolle tijden helpen.   1. Ga op tijd naar bed Het is belangrijk dat je  op tijd in bed… Lees meer »

7x – De allerhandigste apps voor studenten

Posted by & filed under blogs, studeren.

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Vooral studenten lijken dat ding overal mee naartoe te slepen. Dat is niet voor niks. Smartphone apps maken ons leven namelijk een stuk gemakkelijker. Maar wat zijn nu de allerbeste apps voor studenten? Met andere woorden: welke apps moet je zeker op je telefoon zetten?   1…. Lees meer »

Afgewezen voor de (bij)baan van je dromen. En nu?

Posted by & filed under blogs, sollicitatie info, tips & trucs.

Je bent op zoek naar een (bij)baan en na dagen over het internet zwerven, kom je hem ineens tegen: jouw droombaan. Het gewenste profiel komt perfect overeen met jouw persoonlijkheid en het bedrijf opereert in een sector die jij helemaal geweldig vindt. Enthousiast als je bent, schrijf je een fantastische sollicitatiebrief. Je stuurt hem op,… Lees meer »

4x – Tips om vacatures te vinden die jou op het lijf geschreven zijn

Posted by & filed under blogs, sollicitatie info, tips & trucs.

Je bent op zoek naar werk en wilt gaan solliciteren. Vacaturebanken en uitzendbureaus zijn dan een perfect plek om te starten met zoeken. Ze bieden veel vacatures aan, op verschillende vakgebieden en niveaus. Maar waar moet je nu allemaal op letten wanneer je door de vacatures scrollt? Wanneer weet je: Deze vacature is mij op… Lees meer »