30 vacature(s) gevonden Amsterdam Administratief

Zoek jij een stageplaats in Amsterdam?

Wil jij graag stage lopen bij een bedrijf in de  sector Administratief? Er zijn genoeg bedrijven in Amsterdam die op zoek zijn naar een stagiair(e) die een administratieve opleiding doet. Studentenvacature.nl kan jou helpen om een geschikte stageplaats te vinden. Elke dag staan er op Studentenvacature.nl namelijk weer nieuwe stageplaatsen online.

 

Werkzaamheden

Een stage als administratief stagiair(e) bestaat voornamelijk uit het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Je moet hierbij denken aan taken als:

  • Gegevens controleren;
  • Gegevens in de computer zetten;
  • Documenten archiveren;
  • Post halen en archiveren;
  • Andere ondersteunende administratieve werkzaamheden.

De werkzaamheden verschillen per bedrijf en het is een goed idee om te kijken welke vaardigheden jij graag wilt leren of verbeteren. Je kunt dan een stage gaan doen die hierbij aansluit.

 

Opleiding

Om in aanmerking te komen voor een stage in de sector Administratief, is het belangrijk dat je een opleiding in de richting van administratie volgt. Opleidingen als mbo Administratief Medewerker en hbo Bedrijfsadministratie zijn vaak een vereiste wanneer bedrijven op zoek zijn naar een stagiair(e) in deze sector. Het niveau verschilt per bedrijf en het is dus belangrijk om te kijken welk niveau er gevraagd wordt. Hoe meer verantwoordelijkheid een stagiair(e) krijgt hoe hoger het niveau van je opleiding vaak moet zijn.

 

Jouw cv

Een stage als stagiair(e) administratie is een goede manier om meer ervaring op te doen in de branche Administratie en in een bedrijf. Je leert hoe het is om te werken in een bedrijf. Die ervaringen neem je ook mee tijdens je opleiding en na je opleiding. Het staat goed op je cv als je al werk- of stage-ervaring hebt opgedaan tijdens je opleiding.

 

Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats in de wereld van administratie? Bekijk de vacatures op Studentenvacature.nl, schrijf je in en reageer!