8 vacature(s) gevonden Amsterdam Marketing

Zoek jij een stageplaats in Amsterdam?

Volg jij een marketingopleiding of een andere commerciële opleiding? Misschien is een stageplaats in de sector Marketing dan wel iets voor jou! Bijna elk bedrijf heeft een marketingafdeling. Daarom is het een ideale sector om een stageplaats in te vinden. Zeker in Amsterdam!

 

Werzaamheden

Als marketing stagiair(e) zul je het bedrijf ondersteunen met de marketing. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het schrijven van teksten voor advertenties, of het onderhouden van klantrelaties. Verder bestaan veel van de werkzaamheden binnen deze sector tegenwoordig uit online marketing. Als marketing (stagiair)e zul je je daarom in de meeste gevallen ook bezighouden met bijvoorbeeld het verbeteren van de online vindbaarheid van het bedrijf en/of het onderhouden van de social media kanalen van een bedrijf.

 

Het soort bedrijven waar je kunt gaan werken verschilt. Je kunt aan het werk gaan bij bijvoorbeeld een marketingbureau maar je kunt ook aan het werk gaan bij een bedrijf op de marketingafdeling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is maar net waar je interesses en voorkeuren liggen.

 

Eigenschappen en competenties

Als marketing stagiair(e) dien je over bepaalde eigenschappen te beschikken. Zo moet je communicatief sterk zijn, servicegericht zijn, en in veel gevallen dien je ook goed Nederland te schrijven en te spreken. Verder is het vaak belangrijk dat je proactief en creatief bent.

 

Opleidingen

De meeste bedrijven zijn op zoek naar mbo-, hbo- of wo studenten die een opleiding volgen in de richting van marketing of communicatie. Daarnaast willen veel bedrijven uit Amsterdam dat de student ook in de omgeving van Amsterdam woont. Dit maakt het reizen voor de student immers gemakkelijker.

 

Schrijf je nu in!

Spreekt het bovenstaande jou aan? Schrijf je dan nu in op Studentenvacature.nl, reageer op (een van) onze vacatures en wie weet heb jij binnenkort een stageplaats op de marketingafdeling van een bedrijf in Amsterdam!