6 vacature(s) gevonden Amsterdam Zorg: Welzijnszorg

Zoek jij een toffe stageplaats in de sector Zorg: Welzijnszorg in Amsterdam?

Dan zit je goed bij StudentenVacature.nl. Via StudentenVacature.nl kun je namelijk solliciteren voor verschillende stageplaatsen in deze sector. Voor de meeste stageplaatsen in de sector Zorg: Welzijnszorg kun je het hele jaar door solliciteren, aangezien er bij veel organisaties meerdere keren per jaar stagiaires worden gezocht.

 

Stageplaatsen

Stageplaatsen in de sector Zorg: Welzijnszorg zijn er vrij veel. In Amsterdam kun je bijvoorbeeld stage lopen bij verschillende ziekenhuizen, bij hulpverleningsdiensten of bij andere zorginstellingen. De werkzaamheden verschillen per instelling, en zijn bovendien afhankelijk van de opleiding je volgt. Bedenk van tevoren goed bij welke organisatie jij stage wil lopen en waarom. Je moet je keuze goed kunnen onderbouwen!

Om in aanmerking te komen voor een stage in Amsterdam in de sector Zorg: Welzijnszorg, moet je over een aantal eigenschappen en competenties beschikken. Ten eerste moet je vriendelijk en behulpzaam zijn. Ten tweede moet je stevig in je schoenen. Je kunt namelijk in verschillende, soms heftige situaties terecht komen. Ten derde moet je flexibel zijn. Geen dag in de zorg is hetzelfde, en hier moet je op in kunnen spelen.

 

 Opleiding

Om in aanmerking te komen voor een stage in de sector Zorg: Welzijnszorg moet je daarnaast beschikken over een van de volgende diploma’s of soortgelijk:

  • Mbo diploma Zorg & Welzijn;
  • Mbo Verpleegkunde;
  • Hbo Verpleegkunde.

 

Vaak worden er vanuit een opleiding bepaalde eisen gesteld aan een stage. Overleg deze eisen goed met een bedrijf voordat je de stage definitief aanneemt. Het zou zonde zijn als je straks een stage doet, die niet aansluit bij de wensen van je opleiding.

 

Solliciteer vandaag nog! 

Ben jij er nog steeds van overtuigd dat je graag stage zou willen lopen in de sector Zorg: Welzijnszorg in Amsterdam? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature.nl, bekijk al onze vacatures en solliciteer meteen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.