24 vacature(s) gevonden Rotterdam Administratief

Zou jij graag een stageplaats willen in Rotterdam?

De sector Administratief is een uitdagende en leuke sector om een stageplaats in te bemachtigen. Er zijn in Rotterdam veel bedrijven op zoek naar stagiair(e)s die een administratieve opleiding volgen. StudentenVacature helpt jou aan die leuke stageplaats in Rotterdam.

Je zult als administratief stagiair(e) vooral administratieve werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het controleren van gegevens, documenten archiveren, het invoeren van gegevens en andere werkzaamheden. De verantwoordelijkheden die je krijgt zullen verschillen per stagebedrijf en per niveau.

Opleidingen

De meeste bedrijven zullen vragen om een opleiding in de Administratief sector. Je kunt denken aan de opleidingen MBO Administratief Medewerker en Bedrijfsadministratie op HBO niveau.
Sommige stagebedrijven vragen specifiek om een HBO student en andere stagebedrijven zoeken een MBO of HBO student.

Het is belangrijk dat je van te voren je leerdoelen goed voor ogen hebt. Hierdoor wordt het makkelijker om een geschikt stagebedrijf te vinden. Je leerdoelen zijn de doelen die je wilt behalen binnen je stage. Je kunt aan de hand van deze leerdoelen een stageplaats zoeken in Rotterdam.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om stage te gaan lopen in de Administratief sector in Rotterdam? Bekijk het aanbod op StudentenVacature, schrijf je in en reageer op de vacatures!