10 vacature(s) gevonden Rotterdam Marketing

Op zoek naar een stageplaats in de omgeving van Rotterdam?

Ben jij een student die een opleiding volgt richting marketing? En ben jij op zoek naar een stageplaats? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres. Marketing is een populaire sector onder studenten, veel bedrijven hebben een marketing afdeling en zijn op zoek naar stagiaires die hun marketing afdeling kunnen versterken. Je zult als marketing stagiair(e) het bedrijf ondersteunen op de marketing afdeling. Je kunt denken aan bijvoorbeeld werkzaamheden op het gebied van SEO.

De soorten bedrijven verschillen nogal. Elk bedrijf doet aan marketing en omdat er veel variatie in zit is het handig als je van te voren bedenkt bij wat voor bedrijf je een stageplaats wilt regelen. Wil je bij een klein of groot bedrijf? Wat voor bedrijf sluit het beste aan bij jouw leerdoelen?

Een groot deel van marketing is tegenwoordig online marketing. Je hebt te maken met social media, websites en andere online platforms. Als jij daar affiniteit mee hebt dan is een stageplaats in Rotterdam binnen de Marketing sector een goede keuze.

De meeste bedrijven zoeken MBO, HBO of WO studenten. Het is ook belangrijk dat je in de omgeving van Rotterdam woont.

Spreekt dit jou aan? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod!