Zoek jij een stageplaats in Rotterdam?

Volg jij een studie in de richting van Algemeen management? Dan ben je voor een stageplaats op het juiste adres. StudentenVacature heeft meerdere stageplaatsen beschikbaar binnen deze sector.

Het is een goede manier om ervaring op te doen binnen een sector waar veel vraag naar stagiair(e)s is. De meeste stagebedrijven zijn op zoek  naar studenten die minimaal 32 uur per week kunnen stage lopen.
Veel bedrijven in Rotterdam zoeken naar jonge talenten binnen het vakgebied.

Opleiding

Het is belangrijk dat je een opleiding volgt die aansluit op de sector Algemeen management. Dit kan bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Management Economie en Recht of Bedrijfseconomie zijn. De niveaus verschillen van MBO, HBO en WO.

Het is belangrijk dat je ook je leerdoelen goed voor ogen hebt als je op zoek gaat naar een stageplaats in Rotterdam binnen de Algemeen management sector. Als je jouw leerdoelen duidelijk hebt dan kun je een geschikt stagebedrijf vinden die de mogelijkheid geeft om je leerdoelen te halen.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om binnen deze sector aan de slag te gaan? Op StudentenVacature vind je een breed aanbod aan vacatures binnen de Algemeen management sector. Schrijf je in op StudentenVacature, upload je CV en stuur je motivatie!