7 vacature(s) gevonden Rotterdam Consultancy

Op zoek naar een stageplaats in Rotterdam?

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en spreekt de sector Consultancy jou aan? Dan ben je bij StudentenVacature op het juiste adres. StudentenVacature heeft vaak verschillende stageplaatsen binnen deze sector.
De meeste bedrijven zijn op zoek naar stagiair(e)s van minimaal 32 uur per week.

Werkzaamheden

Een adviseur geeft advies op verschillende vlakken binnen een bedrijf. Waarover advies wordt gegeven verschilt per bedrijf. Om de adviseur te kunnen ondersteunen bij zijn of haar werkzaamheden zul je dezelfde soort kwaliteiten nodig hebben. Je zult kennis nodig hebben van het bedrijf en inlevingsvermogen. Je hebt als adviseur te maken met veel verschillende mensen en het is jouw taak om een oplossing te vinden voor een probleem binnen het bedrijf.

Je zult naar de klant luisteren en advies op maat geven. Daarnaast moet je ook met een commerciële blik kunnen kijken naar de problemen en toekomstplannen van het bedrijf.

Het is belangrijk dat je jouw leerdoelen binnen het stagebedrijf kan uitvoeren en dat je uiteindelijk meer ervaring hebt opgedaan in de Consultancy sector waar jij affiniteit mee hebt.

Schrijf je in!

Lijkt het jou leuk om een stageplaats te bemachtigen binnen deze sector? En woon jij in de omgeving van Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk het aanbod.