6 vacature(s) gevonden Rotterdam Projectmanagement

Zoek jij een stageplaats in Rotterdam?

Studeer jij in of rondom Rotterdam en zoek jij een stageplaats in de sector Projectmanagement? De sector Projectmanagement is een uitdagende sector waar je als stagiair(e) veel kunt leren.

Als stagiair(e) projectmanagement zul je de projectmanager van het bedrijf ondersteunen. Je zult hem of haar bijstaan bij het opstellen van doelen, afspraken maken over randvoorwaarden, project ontwerpen en het ondersteunen en beheren van een project.

Stage lopen in de sector Projectmanagement in Rotterdam is een ideale manier om ervaring op te doen in een omgeving waar jij misschien wel na je studie in gaat werken.
Het geeft je de mogelijkheid om te zien welke werkzaamheden er binnen de sector Projectmanagement worden uitgevoerd.

Opleiding

Het is belangrijk dat je een opleiding volgt die aansluit op de eisen binnen de Projectmanagement sector. MBO, HBO en WO opleidingen richting projectmanagement zijn van toepassing. Het niveau waar gevraagd om wordt zal verschillen per stageplaats.
Doe je geen opleiding richting projectmanagement dan zal het lastig zijn om een stageplaats te vinden binnen de sector Projectmanagement.

Schrijf je in op StudentenVacature!

Lijkt het jou leuk om als stagiair(e) binnen de Projectmanagement sector aan de slag te gaan in Rotterdam? Schrijf je dan in op StudentenVacature en bekijk het aanbod.