9 vacature(s) gevonden Utrecht Marketing

Zoek jij een stageplaats in de omgeving van Utrecht?

Studeer jij marketing en woon jij in de omgeving van Utrecht? Bij StudentenVacature vind je een breed aanbod aan marketing stageplaatsen. Marketing is een erg populaire sector onder studenten en vanuit bedrijven is er veel behoefte aan marketing stagiair(e)s. Je zult waarschijnlijk het bedrijf ondersteunen op de marketing afdeling, denk hierbij aan SEO en andere soorten online marketing.

Veel bedrijven hebben te maken met online marketing en SEO maar er zijn ook veel bedrijven die zich richten op traditionele marketing of beide. Bedenk van te voren bij wat voor soort bedrijf je wilt stage lopen en waar je jouw leerdoelen kan behalen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen variëren van social media bijhouden en campagnes opzetten tot een nieuw communicatieplan ontwikkelen. Dit verschilt per bedrijf en per niveau van je stageplaats. De niveaus variëren van MBO tot WO. Bekijk daarom goed welk bedrijf goed bij jouw niveau past!

Als je in Utrecht woont dan is een stageplaats binnen de Marketing een goede manier om ervaring op te doen in een sector waar altijd vraag is naar nieuwe talenten.
Het staat ook goed op je CV en als je na je studie gaat solliciteren naar een baan binnen de marketing dan is een succesvol afgeronde stage in dezelfde sector een groot voordeel.
Schrijf je in!
Lijkt het jou wat om in de marketing te gaan stage lopen in de omgeving van Utrecht? Schrijf je dan in op StudentenVacature.