Zoek jij een stageplaats in Utrecht?

Doe jij een opleiding richting onderwijs zoals PABO of ALO? Dan is deze sector iets voor jou. Er zijn in Utrecht meerdere mogelijkheden om stage te lopen binnen de Onderwijs en Wetenschap sector. Veel onderwijsinstellingen zoeken gemotiveerde stagiair(e)s.

Sector

Als je graag ervaring wilt opdoen in een sector waar jouw interesse ligt dan is dit een mooie kans om dat te doen. Er zijn verschillende mogelijkheden op basisscholen, middelbare scholen en andere onderwijsinstellingen.

Sommige onderwijsinstellingen zullen vragen om een specialisme. Dan moet je een bepaalde opleidingsrichting hebben. Er zijn ook onderwijsinstellingen die een stagiair(e) willen die een onderwijs achtergrond heeft in het algemeen.

Werkzaamheden

Qua werkzaamheden zul je waarschijnlijk een assistent rol krijgen van bijvoorbeeld een van de leerkrachten. Of je daadwerkelijk voor de klas moet gaan staan dat verschilt per bedrijf en de eisen die zij stellen aan een stagiair(e). Daarnaast is het belangrijk dat je weet wat je leerdoelen zijn en de eisen van je opleiding. Vaak moet je bepaalde leerdoelen halen. Aan de hand van je leerdoelen kun je een geschikt bedrijf zoeken in Utrecht waar je kunt stage lopen.

Schrijf je in!

Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare stageplaatsen.