7 vacature(s) gevonden Amsterdam Schoonmaak

Zoek  jij een stageplaats in de sector Schoonmaak in Amsterdam?

Schoonmaak valt bij veel bedrijven onder de facilitaire dienstverlening. Het is een onderdeel van het gehele facilitaire proces. Dit proces bestaat uit alle logistieke en organisatorische processen waardoor een bedrijf blijft draaien. Wil jij een stageplaats als schoonmaker? Dan zul je dus bij vacatures in de facilitaire dienstverlening moeten zoeken. Daarnaast vind je ook hierboven vacatures die hierbij aansluiten.

 

Werkzaamheden

Als mbo stagiair(e) in de facilitaire dienstverlening zul je, naast met schoonmaakwerkzaamheden ook bezig zijn met de bevoorrading van artikelen in openbare ruimtes. Volg je een hbo opleiding, dan zul jij als stagiair de logistieke processen bewaken en verbeteren. Jij bent degene die iedere week bestellingen doet, zodat alle voorraden op tijd worden aangevuld. Daarnaast probeer je de processen te verbeteren, zodat dit uiteindelijk tijd en geld bespaart.

Voor een stage in de sector Schoonmaak in Amsterdam moet je een proactieve houding hebben. Het is belangrijk dat je niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken. Daarnaast dien je oog te hebben voor detail. Bovendien is het een pre als jij een teamplayer bent, aangezien je vaak in teamverband aan de slag zult gaan.

 

Opleiding

Op mbo niveau bestaan er verschillende opleidingen die matchen met een stage in de schoonmaak of facilitaire dienstverlening. De opleidingen Assistent Schoonmaak en Facilitaire Dienstverlening sluiten aan op de praktische uitvoering van de facilitaire processen binnen een organisatie. Daarnaast kan een hbo opleiding Facility Management ook aansluiten op een stageplaats in deze sector.

 

Solliciteer vandaag nog!

Is een stageplaats in de sector Schoonmaak/ Facilitaire Dienstverlening echt iets voor jou? Schrijf je dan vandaag nog in op StudentenVacature.nl. Wanneer je je inschrijft, ontvang je dagelijks mailtjes met daarin de nieuwste vacatures. Bovendien kun je direct reageren op al onze vacatures. Wacht dus niet langer, schrijf je nu in, en solliciteer direct!