38 vacature(s) gevonden Rotterdam Administratief

Zoek jij vakantiewerk in Rotterdam?

In de vakantie zijn veel bedrijven op zoek naar gemotiveerde studenten die graag bepaalde werkzaamheden willen overnemen.  Er zijn genoeg mogelijkheden binnen de Administratief sector.

Je kunt denken aan administratieve werkzaamheden die je overneemt van een werknemer binnen een bedrijf of dat je parttime gaat werken binnen het bedrijf ook na de vakantie.

Opleiding

Qua opleiding is het een grote plus als je administratieve opleiding hebt gevolgd en kennis hebt van Microsoft Office. Qua niveau is er vakantiewerk op MBO, HBO en WO niveau.

Vakantiewerk in de Administratief sector is een ideale manier om ervaring op te doen binnen het vakgebied waar jij als het goed is na je studie in wilt gaan werken. De extra ervaring kan je veel helpen als je gaat solliciteren op banen of bijbanen in de sector Administratief.

In Rotterdam zijn er altijd bedrijven op zoek naar getalenteerde studenten die graag extra geld willen verdienen tijdens de vakanties. Het is daarom belangrijk om StudentenVacature goed in de gaten te houden.

Schrijf je in!

Lijkt het jou wat om in de Administratief sector te werken in Rotterdam? Schrijf je in op StudentenVacature en bekijk de beschikbare vacatures. Vergeet niet je CV en motivatie up te loaden!