9 vacature(s) gevonden Rotterdam Marketing

Op zoek naar vakantiewerk in de marketing sector in Rotterdam?

Volg jij een opleiding richting marketing? Bijna ieder bedrijf heeft een marketing afdeling, waardoor de kans op vakantiewerk in deze sector groot is

Soorten functies in de marketing

Mogelijkheden voor vakantiewerk in Rotterdam zijn:

  • (online) marketing medewerker. Veel kleine of startende bedrijven zoeken studenten met kennis van online marketing om hun advies te geven en de marketing uit te voeren. Hierbij kan ook een gedeelte social media je taken worden.
  • content medewerker. Content is een belangrijk aspect van marketing, omdat dit een groot onderdeel is van SEO. Hierbij is belangrijk dat jij een goede schrijfvaardigheid hebt en nieuwe content kunt bedenken en schrijven.
  • SEO specialist. Jij gaat er voor zorgen dat website hoger in zoekmachines te vinden zijn en zo hopelijk ook voor een hogere conversie zorgen.

Opleiding en eigenschappen

Voor sommige functies zal je een marketing opleiding moeten volgen, voor andere functies is het niet  vereist. Een promotiewerker hoeft niet per se een marketing achtergrond te hebben maar een SEO specialist wel. Bekijk daarom welke functie goed aansluit bij de opleiding die je volgt. Wanneer je geen aansluitende opleiding volgt is het belangrijk dat je al ervaring heb.

Schrijf je in!

Doe jij een opleiding richting marketing of heb je veel affiniteit met marketing en woon jij in de omgeving van Rotterdam? Solliciteer dan vandaag nog op studentenvacature.nl !