16 vacature(s) gevonden Rotterdam Schoonmaak

Iets extra’s verdienen in de vakantie in Rotterdam?

Vakantiewerk in de schoonmaak in de regio van Rotterdam is een goede manier om extra te verdienen tijdens je vakantie. Je kunt overleggen met je werkgever wanneer jij kan werken zodat je nog genoeg tijd over houdt voor de zon het strand en andere leuke dingen!

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de entree, wc('s), gangen en alle kamers. Hiervoor gebruik je verschillende schoonmaakspullen. Daarnaast kan het zijn dat je naar meerdere locaties moet. Wanneer dat gevraagd wordt is het belangrijk dat je een rijbewijs heb. Kijk hiervoor goed bij de eisen van de vacature.

Opleiding & tijden

Veel opdrachtgevers vragen vaak minimaal iemand die een MBO opleiding volgt. Daarnaast vragen veel opdrachtgevers om mensen die aanpakkers zijn, enige affiniteit met schoonmaken hebben en zelfstandig zijn. Je zal vaak zelfstandig naar de locatie gaan en schoonmaken.

StudentenVacature heeft onder andere musea, souvenirwinkels en restaurants als opdrachtgever.
Heb je al eerder een functie als schoonmaker gehad en dus ervaring met schoonmaken dan is dat zeker een voordeel.

Er is altijd wel werk te vinden in de schoonmaak branche en het salaris is vaak prima voor vakantiewerk. De aantal uren die je moet werken verschillen. Sommige werkgevers zullen vragen om een schoonmaker die 8 uur per week kan schoonmaken, anderen zullen vragen om een schoonmaker voor 16 uur per week.
Solliciteer!

Dus ben jij geïnteresseerd in vakantiewerk als schoonmaker in de regio van Rotterdam? Solliciteer vandaag nog op een van de schoonmaak vacatures op StudentenVacature!