15 vacature(s) gevonden Utrecht Beveiliging

Wil jij werken in de beveiliging in Utrecht?

Zoek jij naar een vakantiewerk in de sector beveiliging?

De afdeling beveiliging heeft verschillende opdrachtgevers in Utrecht die zowel overdag als ’s avonds kandidaten zoeken in de sector beveiliging. Je kunt hierbij denken aan functies als steward, handhaving,  toezichthouder of portier.

Sterk staan!

Als jij voor een vakantiewerk in de sector beveiliging in Utrecht in aanmerking wilt komen is het een pre dat jij sterk in je schoenen staat, fysiek sterk bent en mentaal sterk bent.  In deze verschillende functies zorg jij er ervoor dat iedereen netjes in de rij blijft staan, er geen opstandjes ontstaan of dat je mensen de weg wijst.

Werkervaring

Om voor een vakantiewerk in de sector beveiliging in Utrecht in aanmerking te komen is het een pre als jij sterk in je schoenen staat en werkervaring hebt in deze branche of een opleiding in deze richting hebt gevold. Het werk als beveiliger of toezichthouder is niet voor iedereen weg gelegd, doordat je te maken kan krijgen met bezoekers die niet meewerken of een toon aanslaan tegen je.  Als beveiliging moet jij jezelf kunnen beheersen en kalm blijven.

Solliciteer!

Heb jij een opleiding beveiliging gevolgd en wil jij als vakantiekracht aan het werk in de omgeving van Utrecht? Solliciteer vandaag nog!