13 vacature(s) gevonden Utrecht Consultancy

Op zoek naar vakantiewerk in de Consultancy sector in Utrecht?

Binnen de Consultancy sector zijn er meerdere mogelijkheden. In de consultancy sector zijn er functies zoals adviseur en andere consultancy functies. Bij veel bedrijven is advies van belang. Je kunt een parttime functie in de consultancy branche krijgen.

Er zijn functies zoals telefonisch adviseur of adviseur bij een bank. Jij zult een aanspreekpunt zijn voor klanten binnen deze sector. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren en passend advies kunt geven. Op StudentenVacature staan er meerdere bijbanen waar je voor kunt solliciteren als adviseur.

Een specifieke opleiding voor een bijbaan in deze richting is niet van belang, maar wel wordt er vaak HBO of WO werk- en denkniveau gevraagd. Met een HBO of WO studie achtergrond beschik je vaak over voldoende kennis om klanten goed te kunnen adviseren. Voor sommige banen als adviseur kan een bedrijf een intensieve trainingsperiode inplannen om jou alle belangrijke informatie van het bedrijf te leren. Als je goed aansluitend vakantiewerk vind dan is dat een goede manier om je CV uit te bouwen.

Een baan in de sector consultancy is dus voor iedere HBO’er of WO’er in Utrecht beschikbaar wanneer hij/zij over de juiste eigenschappen en competenties beschikt.

Schrijf je in !

Denk jij dat je daarover beschikt? Schrijf je dan nu in en solliciteer meteen!