8 vacature(s) gevonden Utrecht Onderwijs en Wetenschap

Op zoek naar vakantiewerk in de omgeving van Utrecht?

Lijkt de Onderwijs en Wetenschap sector jou wat? Het kan lastig zijn om vakantiewerk te vinden in de omgeving van Utrecht. Zeker omdat je ook een vooropleiding of opleiding nodig hebt gericht op onderwijs en/of wetenschap. Heb je de juiste kennis en eventuele ervaring dan is dit een ideale sector om ervaring op te doen binnen de Onderwijs en Wetenschap sector.

Mogelijkheden

Je kunt als onderzoeksassistente aan het werk gaan bijvoorbeeld. Dat is gericht op wetenschap. Veel scholen zijn in de vakantie gesloten maar het kan zijn dat er werk is blijven liggen dat gedaan moet worden. Er zijn altijd wel mogelijkheden.

Vakantiewerk in de Onderwijs en Wetenschap sector is ideaal om ervaring op te doen. Het staat ook nog eens goed op je CV. Als je bijvoorbeeld graag wilt werken in de Onderwijs en Wetenschap sector dan is een vakantiebaan in deze sector een goede manier om een betere kandidaat op de markt te worden.

Schrijf je in!

Bekijk de beschikbare vacatures in de Onderwijs en Wetenschap sector, schrijf je in op StudentenVacature en reageer op een van de vacatures.